OPINIÓ | 16.342 gràcies! Som segona força a l’Hospitalet

OPINIÓ | 16.342 gràcies! Som segona força a l’Hospitalet

Esquerra Republicana ha obtingut un resultat històric a les eleccions municipals, amb 16.342 vots, passant de dos a cinc regidors, doblant els resultats de fa quatre anys i sent la primera força de l’oposició.

 

Esquerra Republicana s’ha convertit en la força central de l’independentisme, de l’esquerra nacional i transformadora i del republicanisme a la segona ciutat de Catalunya.

 

Som l’alternativa a l’actual govern socialista i durant aquest proper mandat continuarem fent una oposició constructiva, ferma i en positiu amb la mà estesa a l’equip de govern de la ciutat per tal de poder millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, tenir uns barris millors i fer front als reptes socials i econòmics que té l’Hospitalet en aquest segle XXI.

 

Des d’Esquerra Republicana també assumim la responsabilitat de representar als votants d’altres formacions d’esquerres i independentistes que s’han quedat fora de l’Ajuntament.

 

En aquest mandat continuarem treballant amb més força que mai, a peu de carrer i trepitjant els barris per fer una ciutat cohesionada, justa, que creï ocupació de qualitat, amb oportunitats per a tothom, feminista, verda, que defensi el patrimoni i els drets i les llibertats.

 

Des dels valors republicans, des de la responsabilitat de ser la segona força de la ciutat. Continuarem treballant i sumant complicitats i sinergies per fer de l’Hospitalet una ciutat republicana.

 

Antoni Garcia
Portaveu municipal

Post a Comment

banner