El candidat republicà Antoni Garcia defensa uns mitjans de comunicació locals plurals i recuperar Ràdio LH

El candidat republicà Antoni Garcia defensa uns mitjans de comunicació locals plurals i recuperar Ràdio LH

Aquest matí, davant de l’edifici dels mitjans, el candidat d’Esquerra Republicana Antoni Garcia ha presentat les propostes republicanes sobre els mitjans de comunicació locals. Garcia ha defensat la necessitat de reformular l’actual model perquè l’Hospitalet pugui disposar d’uns mitjans públics, objectius, de qualitat i al servei de la ciutadania.

 

Antoni Garcia també ha manifestat que “reobrirem la Ràdio L’Hospitalet, que el govern socialista va tancar al 2012 i que, tot i haver-se aprovat una moció al 2015 que en reclamava la reobertura, el govern de Núria Marin segueix incomplint”.

 

Entre les propostes republicanes incloses al seu programa electoral hi ha revisar el model de televisió local, per tal d’augmentar la seva capacitat operativa, conjuntament amb els i les professionals, perquè la Televisió de l’Hospitalet sigui una televisió al servei de la realitat i l’actualitat de la ciutat, d’allò que passa i de les activitats que s’hi desenvolupen. Esquerra Republicana també proposa potenciar Torre Barrina com a espai de producció audiovisual ciutadana, i promoure la igualtat des dels mitjans de comunicació evitant el llenguatge sexista i garantint representació equitativa entre homes i dones.

 

Des d’Esquerra Republicana també reclamen canvis profunds en el Diari de l’Hospitalet perquè, segons Garcia, “en l’actualitat és un butlletí de propaganda de l’alcaldessa”. La formació republicana considera que al Diari actual no existeix independència periodística, les notícies no estan signades pels periodístes, i les portades i pàgines centrals estan dictades des del gabinet d’Alcaldia i el seu equip de comunicació. En aquest sentit el candidat a l’alcaldia de l’Hospitalet, Antoni Garcia, ha explicat que “cal un canvi republicà per passar d’un un model dirigit i al servei del govern socialista, a un nou model de mitjans de comunicació plurals, objectius, de proximitat i obert a la ciutadania i les entitats de la ciutat”.

 

Per Antoni Garcia “el diari de l’Hospitalet ha de ser un diari de la ciutadania, de les entitats, plural i objectiu; no pot ser el TBO de la Núria Marin”.

Post a Comment

banner