Esquerra Republicana proposa un Pacte per un l’Hospitalet feminista per impulsar les polítiques d’igualtat a la ciutat

Esquerra Republicana proposa un Pacte per un l’Hospitalet feminista per impulsar les polítiques d’igualtat a la ciutat

Aquest matí Esquerra Republicana ha presentat les propostes sobre feminisme que volen posar en marxa el proper mandat, amb les candidates que ocupen els primers llocs de la llista republicana a les properes eleccions municipals. Una llista cremallera i amb més dones que homes, que configura l’equip amb què Antoni Garcia vol assolir l’alcaldia de l’Hospitalet.

 

Rosa Batalla, número 2 de la llista, ha afirmat que “les polítiques de gènere que impulsa l’Ajuntament necessiten fer un pas endavant”. Així, per la candidata republicana “cal repensar i redissenyar els serveis que es donen, i fer-ho conjuntament amb les entitats de dones i feministes de l’Hospitalet, ja que són elles les qui treballen dia a dia per una ciutat feminista”.

 

Per altra banda la candidata número 4, Lluïsa Carmona, ha expressat que “és urgent plantar cara a les violències masclistes; per això incrementarem mesures i recursos per lluitar contra la violència masclista, ampliant l’atenció i millorant el suport a les víctimes”. Una altre de les mesures anunciades és implementar punts lila a totes les activitats d’oci, perquè tal i com ha expressat Lluïsa Carmona, “volem unes festes lliures d’agressions sexistes”.

 

Per últim la número 6 de la llista republicana, Silvia Casola, ha explicat que “des d’Esquerra Republicana proposarem un Pacte local per un l’Hospitalet Feminista, per incorporar la perspectiva de gènere en les polítiques locals”. En aquest sentit, Casola també ha apuntat que crearan unes ordenances de publicitat i comunicació no sexista, tal com ja han reclamat aquest mandat.

 

Amb aquestes mesures i accions, i tota la resta de propostes que s’incorporen de manera transversal en tot el programa electoral de la formació, Esquerra Republicana fa una aposta decidida per governar l’Hospitalet amb una perspectiva feminista.

Post a Comment

banner