Antoni Garcia presenta les propostes republicanes per canviar el model de participació a l’Hospitalet

Antoni Garcia presenta les propostes republicanes per canviar el model de participació a l’Hospitalet

Esquerra Republicana ha presentat avui des de la plaça de l’Ajuntament les seves propostes sobre participació per les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig. El candidat republicà, Antoni Garcia, ha manifestat que “per nosaltres la participació és molt més que anar a votar cada quatre anys”, i ha afegit que “volem un Ajuntament republicà, que escolti als seus veïns i veïnes i que permeti que tinguin capacitat de decidir”.

 

Antoni Garcia ha assenyalat que “l’actual model de participació no funciona, perquè el govern actual no se’l creu”. En aquest sentit, Garcia ha explicat que “Esquerra Republicana apostem per modificar el Reglament de Participació, tal com hem reclamat durant aquest mandat, perquè els consells de Districte i de Ciutat s’obrin a la ciutadania, i facilitem la participació dels veïns i veïnes i les entitats de la ciutat”.

 

Entre les propostes destacades pel candidat republicà hi trobem l’impuls de pressupostos participatius, que tinguin en compte la ciutadania tant en la fase d’elaboració com en la seva posterior avaluació. Antoni Garcia també ha proposat la celebració de consultes ciutadanes en qüestions de ciutat, i convocar audiències públiques per explicar les actuacions municipals, retre comptes i permetre la fiscalització de l’acció de govern per part dels veïns i veïnes.

 

Per últim, Antoni Garcia ha declarat que “volem governar aquest Ajuntament des dels valors republicans, amb els veïns i veïnes de la ciutat, treballant des de la participació, la transparència i l’honestedat”.

Post a Comment

banner