Antoni Garcia: “Esquerra Republicana som el canvi republicà que posarà fi al mandat de l’alcaldessa del 155”

Antoni Garcia: “Esquerra Republicana som el canvi republicà que posarà fi al mandat de l’alcaldessa del 155”

Aquest matí el candidat a l’alcaldia Antoni Garcia ha volgut reconèixèr el paper de la ciutadania de l’Hosptialet que, igual que a la resta del país, l’1 d’octubre va defensar els col·legis i les urnes tot i la brutalitat policial i els obstacles i negativa del govern del PSC per obrir col·legis. Per aquest motiu, el candidat republicà ha proposat “dedicar un espai de la ciutat al parc davant del INS Can Vilumara en homenatge a la gent de l’Hospitalet que va votar l’1 d’octubre”.

 

Antoni Garcia ha manifestat que “el mandat de l’1-O és molt clar: els catalans van decidir autodeterminar-se, i aquest és un punt de no retorn. Vam guanyar aquell dia, malgrat la violència i els cops de porra”. Pel candidat republicà l’1-O “és el dia fundacional de la República catalana. Estem compromesos amb l’1-O, amb el seu mandat, i per guanyar per sempre hem de ser més i més forts”, i ha afegit que “per aconseguir-ho hem de contribuir des de l’Hospitalet a fer possible el canvi republica en aquesta ciutat”.

 

Ha recordat que “Esquerra Republicana som la força de l’1 d’Octubre, la gent que al govern es va carregar a l’esquena la feina del referèndum, i va crear les condicions, també a l’Hospitalet, per fer que l’1-O es convertís en el dia de tots els defensors de l’exercici del dret d’autodeterminació i de la llibertat”. En aquest sentit, Antoni Garcia ha volgut recordar la trajectòria i el compromís de la formació republicana, “amb 88 anys de lluita pels drets nacionals i socials, que ha patit i continua patint repressió i exili per defensar els ideals republicans i lluitar per la República catalana”.

 

Garcia explica “aquesta ciutat no es pot permetre ni un segon més una alcaldessa que va donar i dona suport al 155, que en va ser una de les impulsores a l’executiva del PSOE, que ha votat en contra de la llibertat dels presos i preses polítiques i s’ha negat a visitar-los, tot i ser consellers que es van comprometre amb l’Hospitalet i han fet efectives les polítiques que necessitava aquesta ciutat”.

 

Així, l’alcaldable republicà ha reclamat que “a l’Hospitalet cal un canvi per fer possible un govern amb valors republicans, que estigui al costat del dret a decidir, de la República Catalana, del diàleg i de les llibertats i els drets civils, i no del 155 i de la repressió”. Per últim, Antoni Garcia ha assegurat que “Esquerra Republicana som l’alternativa a l’alcaldessa del 155. Esquerra Republicana liderarem el canvi republicà que necessita l’Hospitalet, i no governarem amb aquelles forces polítiques que estiguin a favor del 155”.

Post a Comment

banner