ERC+EUiA exigirà al Ple el compliment dels acords amb els veïns del Gornal sobre l’eliminació d’aparcaments al barri

ERC+EUiA exigirà al Ple el compliment dels acords amb els veïns del Gornal sobre l’eliminació d’aparcaments al barri

Des d’ERC+EUiA lamenten l’actuació del govern municipal, que durant les converses amb els veïns han canviat les versions i han actuat d’esquenes als veïns. Les mobilitzacions veïnals han aconseguit que l’Ajuntament rectifiqui i es vegi obligat a consensuar els canvis a la zona

 

El grup municipal d’ERC+EUiA portarà al Ple del mes de maig una moció per refermar el compromís amb els veïns i veïnes del barri de Gornal, després de les mobilitzacions de les darreres setmanes en resposta als intents de l’Ajuntament d’eliminar places d’estacionament. El portaveu municipal i cap de l’oposició, Jaume Graells, ha explicat que, malgrat els acords assolits, “volem que el Ple es posicioni, exigint el compliment dels acords després d’unes negociacions erràtiques on s’anaven donant diferents versions per part de l’Ajuntament”.

 

El projecte inicial pretenia, amb l’excusa d’impulsar un nou carril bici a l’avinguda de Carmen Amaya – qüestionable, en una zona ja pacificada i amb poc trànsit de vehicles-, eliminar fins a 150 places d’estacionament sense haver-ne informat abans ni acordat amb els veïns i veïnes. La seva mobilització ha aconseguit finalment reduir fins a només 36 les places anul·lades a tot el barri, després de propostes confuses, contradiccions i i rectificacions per part del govern municipal.

 

El portaveu Jaume Graells ha lamentat que “això és una nova mostra d’incompetència del govern municipal de Núria Marín, massa acostumat a improvisar i actuar d’esquenes als veïns”, i ha afegit que “l’Ajuntament ha de treballar per trobar solucions, i no generar problemes on no hi havia”. En aquest sentit, Graells ha encoratjat el govern municipal “a parlar més amb la gent, a treballar els acords i cercar consensos, i a evitar actuacions erràtiques com aquesta, en contra dels barris i la seva gent”.

Post a Comment

banner