ERC+EUiA demanen mesures perquè cap família de l’Hospitalet es quedi sense poder accedir a les activitats de nadal

El portaveu Jaume Graells compareix davant la premsa

ERC+EUiA demanen mesures perquè cap família de l’Hospitalet es quedi sense poder accedir a les activitats de nadal

Jaume Graells recorda que altres anys moltes famílies de la ciutat no van poder reservar entrades per a les activitats organitzades per l’Ajuntament per manca de previsió, incloses les sessions per a infants amb necessitats especials, i anuncia que impulsaran una iniciativa al Ple per corregir-ho

 

El portaveu municipal d’ERC+EUiA i cap de l’oposició, Jaume Graells, ha comparegut avui davant l’Ajuntament per alertar sobre els problemes que poden trobar moltes famílies de l’Hospitalet per gaudir de les activitats que s’organitzaran a la ciutat durant les dates nadalenques. Graells ha recordat que, en anys anteriors, “va ser impossible per a moltes famílies aconseguir alguna de les reserves que l’Ajuntament va posar a disposició del públic”, que es van esgotar en pocs minuts. Fins i tot es van exhaurir aquelles sessions sense estímuls sonors i lumínics, pensades per a infants amb necessitats especials, sense cap tipus de limitació o reserva per al públic a qui anaven destinades.

 

En aquest sentit, el portaveu d’ERC+EUiA ha anunciat que presentaran en aquest Ple de novembre una iniciativa perquè les famílies de l’Hospitalet puguin tenir preferència a l’hora de reservar les activitats organitzades per nadal. Graells també ha apuntat que volen que es reforcin les sessions sense estímuls sonors i lumínics, així com l’accessibilitat, i que les famílies i infants amb necessitats especials, que realment les necessiten, hi puguin accedir informant prèviament i posant-les a la seva disposició. A més, des del grup republicà i sobiranista volen que es garanteixi la presència del català en aquestes activitats, i evitar les exclusions que s’han donat altres anys, i que van motivar una denúncia davant la Síndica de Greuges.

 

Jaume Graells ha demanat a l’Ajuntament que implementi aquestes mesures perquè enguany “cap família de l’Hospitalet es quedi sense poder gaudir de les activitats de nadal, com el Campament Reial, la Fàbrica de Joguines o la de Caramels”. Tot i que s’ha mostrat satisfet de l’èxit d’aquests esdeveniments, que atrauen un gran nombre de famílies d’altres municipis, “davant el caos que hem viscut altres anys per la improvisació i la manca de planificació del govern municipal, cal trobar la forma de prioritzar les famílies de la ciutat, perquè puguem gaudir plenament de les festes i activitats nadalenques a l’Hospitalet”, ha explicat Graells.

Post a Comment

banner