ERC presenta al·legacions per millorar el PDU Granvia-Llobregat

ERC presenta al·legacions per millorar el PDU Granvia-Llobregat

ERC insisteix a introduir millores i defensa la preservació total de Cal Trabal i la seva incorporació al Parc Agrari del Baix Llobregat

 

El portaveu del grup municipal d’ERC a l’Hospitalet, Antoni Garcia, ha registrat avui al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya les seves al·legacions al PDU Granvia- Llobregat.

 

Des d’ERC ja es va manifestar que les propostes del nou PDU, presentat el juliol, eren insuficients i no responien a les demandes dels republicans.

 

ERC valora positivament alguns aspectes del PDU, com el soterrament de la Granvia i el pol biomèdic, però no comparteix en absolut la planificació del ‘sector 2’, tal com ja es va manifestar reiteradament en els darrers anys i en les al·legacions presentades en l’anterior procés d’exposició pública.

 

Antoni Garcia ha considera que “no s’hauria de construir cap edifici ni en la zona agrícola actual ni tampoc en la zona que avui està ocupada per la cua de maniobres del Metro, i que també va ser zona agrícola i verda, i que mai va ser restaurada”.

 

En aquest sentit, les al·legacions d’ERC proposen suprimir els edificis projectats en el ‘sector 2’ del projecte del PDU, i substituir-los per un parc urbà que connecti el Parc de Bellvitge amb Cal Trabal i el riu Llobregat. ERC també demana la incorporació de Cal Trabal al Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

El portaveu republicà també ha aprofitat la presentació de les al·legacions per assenyalar la manca de voluntat de diàleg del conseller Rull i, especialment, de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marin, que s’ha negat a constituir una taula de diàleg entre les entitats, associacions i administracions per tal de consensuar i millorar el PDU actual.

 

Antoni Garcia també ha manifestat que “les al·legacions d’ERC milloren el projecte del PDU i garanteixen la conservació total de Cal Trabal i la creació d’un parc urbà pels veïns i veïnes de Bellvitge”.

 

Finalment el portaveu Antoni Garcia ha assegurat que “des d’ERC seguirem treballant per preservar Cal Trabal i perquè no es construeixi al sector 2”.

Antoni Garcia i Coque Garcia, regidors d'ERC de l'Hospitalet, presenten a Territori i Sostenibilitat al·legacions al PDU Granvia

Antoni Garcia i Coque Garcia, regidors d’ERC de l’Hospitalet, presenten a Territori i Sostenibilitat al·legacions al PDU Granvia

Post a Comment

banner