Antoni Garcia escollit cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals de 2019

Antoni Garcia escollit cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals de 2019

Els republicans han celebrat aquest dimarts 10 d’abril les primàries del partit per elegir la persona que encapçalarà la llista de les eleccions municipals 2019. Podien accedir a l’elecció totes les persones militants que manifestessin la seva voluntat i comptessin amb l’aval d’un 20% de la militància local

 

A l’assemblea, Antoni Garcia ha estat la persona elegida per encapçalar la llista a les properes eleccions municipals. L’actual portaveu del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de l’Hospitalet repeteix així com a cap de llista, que ja va encapçalar en les municipals de 2015, quan ERC l’Hospitalet va recuperar la representació municipal amb dos regidors: Antoni Garcia, i Coque García.

 

Antoni Garcia ha volgut donar les gràcies a tota la militància que ha tornat a confiar en ell per encapçalar aquest projecte a la ciutat. El ja candidat a l’alcaldia ha declarat que “fa tres anys vam recuperar la representació al consistori, i ho vam fer per quedar-nos- hi. Avui ens conjurem a treballar amb tothom per ser l’alternativa i fer possible un nou l’Hospitalet”.

 

Durant el seu discurs, el portaveu republicà ha destacat els tres objectius que a l’inici de l’actual mandat a la ciutat ens va recordar l’Oriol Junqueras: “recuperar la representació institucional que havia assolit l’Anna Simó a la ciutat anteriorment, i recuperar la representació al Ple municipal; obrir el partit amb una llista oberta, semblant a la societat a la que representem; i una vegada recuperéssim la representació a l’Ajuntament, ser una eina útil als nostres veïns i veïnes a la ciutat”. A més, ha afegit que “gràcies a la nostra presència al consistori, avui podem representar els nostres veïns i veïnes a tots els barris, sent la base independentista i republicana a la ciutat que fa oposició constructiva al govern de Núria Marin”.

 

A l’inici de l’assemblea, la presidenta local Sílvia Casola ha volgut manifestar el suport d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet als CDR, després de les detencions conegudes avui i davant la repressió dels darrers mesos. “Des d’Esquerra l’Hospitalet, i també com a part activa dels CDR a l’Hospitalet, donem tot el nostre suport als companys avui detinguts, i manifestar el nostre escalf i el nostre acompanyament i suport en tot el que necessitin”, ha declarat.

 

La trobada s’ha tancat amb la participació de Jordi Albert, president comarcal i diputat al Parlament de Catalunya, que ha encoratjat els assistents “a guanyar un Nou l’Hospitalet, que faci possible l’impossible, guanyar la ciutat i aconseguir que la segona ciutat de Catalunya vagi al costat del govern de la Generalitat; amb un projecte de base, de carrer i republicà”.

Antoni Garcia, escollit cap de llista a les municipals 2019

Post a Comment

banner