ERC+EUiA denuncia que l’ARE de Montesa (Esplugues) perjudicarà greument els veïns i veïnes de Sanfeliu

Roda de premsa del portaveu d'ERC+EUiA Jaume Graells i la regidora Sílvia Casola, al barri de Sanfeliu

ERC+EUiA denuncia que l’ARE de Montesa (Esplugues) perjudicarà greument els veïns i veïnes de Sanfeliu

El grup municipal d’ERC+EUiA reclamarà a l’Ajuntament que treballi per evitar la desviació de tot el tràfic pel carrer Sant Jordi i el barri de Sanfeliu, un fet que multiplicaria per 30 el volum de vehicles que passen pel carrer, i garantir que les actuacions compten amb consens veïnal

 

La urbanització projectada amb l’Àrea Residencial Estratègica (ARE) del barri espluguí de Montesa, que ja s’està executant, amenaça amb provocar greus problemes als veïns i veïnes del barri de Sanfeliu, a l’Hospitalet de Llobregat. Així ho ha denunciat avui el portaveu del grup municipal d’ERC+EUiA, Jaume Graells, recollint les queixes que li han traslladat veïns i veïnes de la zona preocupats per les obres i la planificació prevista. Per Graells, és “molt preocupant” que davant els canvis introduïts, que perjudicaran al barri de Sanfeliu amb un increment de trànsit rodat, contaminació i problemes en la mobilitat, “l’Ajuntament de l’Hospitalet no hagi fet res, ni hagi defensat els interessos i el benestar dels veïns i veïnes”.

 

Jaume Graells, també cap de l’oposició a l’Ajuntament, ha reclamat al govern municipal que treballi per “redreçar la situació”, negociant els canvis necessaris per evitar el plantejament actual, que “perjudicarà tot el barri de Sanfeliu”. Així, Graells ha explicat que el projecte preveu desviar tot el trànsit d’entrada i sortida a la Ronda de Dalt per la banda de l’Hospitalet, pel carrer de Sant Jordi i amb una inacabada avinguda de l’Electricitat que acabarà saturant els carrers de Sanfeliu, “un fet que multiplicaria per 30 el volum de vehicles que passen per aquí mentre que a l’altra banda del límit municipal es promouen àmplies zones verdes i carrers pacificats”. Un greuge que, segons el portaveu d’ERC+EUiA, “estem a temps d’evitar”.

 

Per últim, Jaume Graells ha afirmat que “en cap cas Sanfeliu pot esdevenir la ronda de circumval·lació d’Esplugues i Cornellà” i ha reclamat a l’alcaldessa Núria Marín, de qui diu que “no atén les necessitats del barri”, que negociï i consensuï amb ells qualsevol solució. “No podem continuar amb un govern municipal i una alcaldessa que dona l’esquena als veïns i veïnes de Sanfeliu”.

Post a Comment

banner