ERC demana que es faci una auditoria al CE L’Hospitalet

ERC demana que es faci una auditoria al CE L’Hospitalet

ERC demana que es faci una auditoria al CE L’Hospitalet per esbrinar si hi ha hagut irregularitats i conèixer el deute real que va deixar l’expresident Miguel García

 

El grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de l’Hospitalet demanarà a l’equip de govern de la ciutat que impulsi una auditoria del mandat de l’expresident Miguel García al Centre d’Esports L’Hospitalet.

 

Aquesta petició està motivada pel fet que l’Ajuntament de l’Hospitalet, durant molts anys, ha destinat mitjançant conveni o subvenció una quantitat anual que va de 250.000 a 400.000 euros a aquest club esportiu, motiu pel qual el consistori no pot restar aliè davant les denúncies de socis del CE L’Hospitalet que manifesten que Miguel García ha deixat un deute de més de 800.000 euros a la Seguretat Social que pot hipotecar el futur del club.

 

En aquest mateix sentit el grup municipal vol que es faci una revisió de tots els contractes signats durant el mandat de Miguel García per saber si des del CE L’Hospitalet es van contractar familiars o empreses familiars de l’expresident. Des d’ERC també es vol saber si el club, durant el mandat de Miguel García, cobrava entrada a l’estadi per veure partits de categories inferiors, i on anaven a parar aquests diners.

 

Des d’ERC exigim transparència i estem convençuts que l’actual junta del CE L’Hospitalet col•laborarà amb el consistori i amb la petició d’aquest grup.

cehospi

Post a Comment

banner