Canvi climàtic

 EL CANVI CLIMÀTIC  JA ESTÀ AQUÍ 

Avui ja no hi ha cap dubte científic que el canvi climàtic és una realitat i que està posant en perill el nostre planeta.

 

Els diferents informes internacionals constaten les dramàtiques conseqüències del canvi climàtic per a tots els éssers vius i els ecosistemes. La temperatura del planeta està pujant per l’acumulació de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera. El desglaç dels pols fa augmentar el nivell del mar, i cada vegada existeixen més canvis en els cicles estacionals o fenomens meteorològics extrems.

 

Davant d’aquesta cruel realitat, és necessari actuar, perquè la lluita contra el canvi climàtic és un dels reptes als que hem de fer front la humanitat en aquest segle XXI si volem conservar el nostre planeta.

 LA LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

 COMENÇA A L’HOSPITALET 

Perquè la lluita contra el canvi climàtic comença amb canvis personals, però també comença amb canvis a les ciutats i els pobles on tots i totes nosaltres vivim.

 

Les ciutats han de ser el motor de la lluita contra el canvi climàtic, i també han de ser el motor del canvi ecològic que necessita el nostre planeta. El futur del planeta es juga a cada racó dels nostres carrers i places i cal pensar globalment i actuar localment promovent polítiques sostenibles. Polítiques que vagin en la direcció de crear una nova cultura de l’aigua, promoure un model de mobilitat sostenible, minimitzar els residus que generem, desenvolupar les energies netes i alternatives i també desenvolupar un model urbanístic amb criteris ambientals i socials.

 A L’HOSPITALET 

 LLUITAR CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC ÉS 

 PRESERVAR CAL TRABAL 

 

La darrera zona agrícola i pulmó verd de la ciutat 

 FOMENTAR L’ENERGIA VERDA I SOSTENIBLE 

 

 Avancem cap al 100% d’energies renovables 

 DEIXAR D’ESTAR A LA CUA EN RECOLLIDA SELECTIVA 

 

 Cal un Pla urgent per fomentar el reciclatge 

 TENIR MÉS VERD I MENYS CIMENT 

 

 La ciutat necessita més arbres i espais verds 

 MILLORAR LA MOBILITAT 

 

 Cal apostar per transport públic, la xarxa de carril-bici, i fomentar els desplaçaments a peu 

banner