OPINIÓ | Ciutat bruta, govern incompetent

OPINIÓ | Ciutat bruta, govern incompetent

Qualsevol persona que viu a l’Hospitalet n’és conscient, i aquests darrers mesos ha anat a pitjor. Tenim uns carrers bruts, les males olors són habituals, i la brutícia i les deixalles són una constant. I per si no fos suficient, fa només uns dies un camió d’escombraries es va incendiar, provocant greus danys en diversos edificis i una vintena de veïns afectats. La situació és del tot insostenible.

 

Portem mesos denunciant-ho. Fa més de quatre anys que l’Ajuntament hauria de tenir a punt la nova contracta. Hem exhaurit ja dues pròrrogues i, per culpa de la incompetència d’aquest govern municipal i la paràlisi administrativa, ens veiem obligats a seguir pagant quantitats milionàries en sobrecostos i desviacions a l’empresa concessionària, fora de contracte.

 

Aquest descontrol va més enllà de les imprevisions pressupostàries, que tants milions ens està costant. Té repercussions negatives, no només en la qualitat del servei de neteja i recollida de residus, sinó també, i com va passar amb aquell camió, en l’estat deficient i el manteniment de les màquines i vehicles, posant en risc treballadors i també als veïns i veïnes.

 

Ara ens diuen que la nova contracta arribarà el 2025, amb nombroses millores i actualitzacions. Això encara ho fa més lamentable, perquè són millores i actualitzacions que ja haurien d’estar en vigor, si tinguéssim un govern responsable i eficient. Vergonya.

 

Jaume Graells.

Portaveu del grup municipal d’ERC+EUiA

Post a Comment

banner