Comunicat conjunt d’Esquerra Republicana i EUiA davant la dimissió de l’alcaldessa de l’Hospitalet

Comunicat conjunt d’Esquerra Republicana i EUiA davant la dimissió de l’alcaldessa de l’Hospitalet

L’alcaldessa marxa tard i malament. Ha estat la crònica d’una mort anunciada, amb una agònica paràlisi institucional que ha durat mesos. No va marxar quan tocava, assumint les responsabilitats per la seva deixadesa de funcions davant el cas Consell Esportiu, i que va comportar la dimissió dels regidors investigats. Entre ells, qui era el primer secretari del PSC a l’Hospitalet, estant dirigit des de fa més de dos anys per una gestora. Amb aquest full de serveis va decidir tornar-se a presentar a les darreres eleccions municipals, malgrat que la seva gestió feia aigües per tot arreu, com bé saben totes les veïnes i veïns que ho pateixen.

 

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha viscut en una situació de provisionalitat durant més de quatre anys, amb un govern sense direcció, ni rumb, ni projecte de ciutat. Amb Núria Marín hem assolit una paralització que ha perjudicat greument la ciutadania. Ara, amb aquest panorama i sense cap explicació, decideix marxar. Deixa un partit en crisi, i un govern incompetent, poc cohesionat i incapacitat per afrontar el que queda de mandat i els reptes que la ciutat necessita.

 

La ciutadania de l’Hospitalet s’ha de preguntar si l’Ajuntament i la ciutat que deixa Marín, després de 16 anys al capdavant, està en millor o pitjor situació que la que es va trobar quan va ser designada. La resposta és clara i evident per a tothom: el balanç de l’etapa Núria Marín és, des de tots els punts de vista, molt negatiu.

 

Des d’Esquerra Republicana i Esquerra Unida i Alternativa tenim poques esperances que reti comptes d’aquesta etapa tan grisa. Però seguirem exigint totes les explicacions, també sobre el cas Consell Esportiu, aquelles que no va voler donar quan tocava.

 

I respecte la designació del seu substitut, malauradament, la seva gestió al capdavant de les àrees de Cultura i Educació ja ha demostrat sobradament la seva incompetència, manca de diàleg i menyspreu a les entitats i veïns de la ciutat.

 

Seguirem treballant per bastir una alternativa progressista perquè a l’Hospitalet es pugui viure millor.

 

 

Post a Comment

banner