COMUNICAT: L’Hospitalet necessita lideratge i projecte de futur, davant d’un govern en crisi i paralitzat

COMUNICAT: L’Hospitalet necessita lideratge i projecte de futur, davant d’un govern en crisi i paralitzat

La dimissió del primer tinent d’alcaldia, el sr. Fran Belver, anunciada avui divendres demostra el que ja vam manifestar quan l’alcaldessa va traslladar la seva renúncia. Ens trobem davant la crònica d’una mort anunciada, d’una agonia que fa mesos que s’allarga i que únicament fa mal a la ciutadania de l’Hospitalet.

 

Al capdavant de l’Ajuntament tenim avui un partit en crisi i sense lideratge, que es troba dirigit per una gestora des de fa més de dos anys per conflictes interns i per la dimissió del fins llavors primer secretari, implicat en el cas del Consell Esportiu. Un escàndol de presumpta corrupció que ha esquitxat i afeblit també Núria Marín i el seu govern.

 

Tot això ha provocat una greu crisi que ha afectat directament la gestió municipal, amb un Ajuntament, paralitzat des de fa mesos, amb una gestió del dia a dia bloquejada sense direcció ni lideratge. Amb aquesta renúncia, que arriba després de la designació de David Quirós per part de Salvador Illa, esclata una nova crisi, que no fa més que reflectir el malestar i el descontentament d’una part del PSC amb la imposició per part de la direcció nacional de qui ha de succeir l’alcaldessa Núria Marín.

 

La dimissió de qui ha portat tot el pes de la gestió municipal davant la incompareixença d’una alcaldessa absent durant els darrers anys, primer centrada a la Diputació i ara garantint-se el seu futur des de Madrid i com a senadora, i la falta d’un relleu mínimament competent, tal com ha quedat clar amb la deficient gestió de Quirós en les seves responsabilitats actuals com a regidor d’Educació i Cultura, sumirà l’Ajuntament en un major desgovern, agreujant la situació que ja pateixen dia a dia els veïns i veïnes de l’Hospitalet.

 

Des d’ERC+EUiA, davant aquest moment tan crític, ens comprometem davant la ciutadania i ens oferim a treballar per aconseguir majories alternatives que posin el bé de la ciutat i el benestar dels seus veïns al centre, i que permetin construir un l’Hospitalet on s’hi pugui viure millor.

Post a Comment

banner