Condemna conjunta del discurs LGTBIfòbic i masclista de Custodio Ballester

Condemna conjunta del discurs LGTBIfòbic i masclista de Custodio Ballester

Els grups municipals PSC, ICV-EUiA-Pirates, ERC, CiU i CUP-Poble Actiu de l’Ajuntament de l’Hospitalet ens reunim per condemnar les paraules homòfobes i el discurs de l’odi, del sacerdot Custodio Ballester de la parròquia de la Inmaculada Concepción del barri de Sanfeliu de l’Hospitalet que, un cop més ha demostrat la seva actitud feixista i intolerant amb una homilia carregada d’odi, de fa només uns dies.

 

A l’Hospitalet no volem cap agressió, ni física ni verbal, contra el model de respecte, convivència i llibertat de la nostra ciutat, que tots i totes compartim i defensem.

 

Tot atac contra la diversitat i el drets fonamentals de les persones, siguin el dret de les dones a la interrupció voluntària de l’embaràs o el dret a estimar qui i com es vulgui, és un atac a la llibertat de totes i cal posar-hi fre.

 

Per això, des de l’Ajuntament de l’Hospitalet, instem a l’arquebisbat de Barcelona, tal com ja vam fer amb la moció aprovada al passat mes de novembre 2016, a prendre les mesures necessàries per traslladar fora de l’Hospitalet l’esmentat cura i evitar que segueixi utilitzant la parròquia de Sanfeliu per propagar les seves idees agressives, ofensives i totalment antidemocràtiques.

 

Post a Comment

banner