OPINIÓ | Democràcia!

OPINIÓ | Democràcia!

La democràcia a l’Estat espanyol ha quedat definitivament suspesa. T’acusen de sedició per manifestar-te pacíficament i de rebel·lió per posar urnes. Censuren llibres, prohibeixen exposicions, reprimeixin persones, empresonen governs i entitats.

 

L’Estat pretén segrestar la voluntat de la societat catalana expressada en les urnes l’1-O i el 21D i promou una persecució ideològica i política.

 

Persones honestes són a la presó i a l’exili. Els corruptes i lladres del govern de M. Rajoy i de la Monarquia, que només va votar Franco, campen pel carrer.

 

Ara és més necessària que mai la unitat de tots els demòcrates contra la repressió; per fer front a la dictadura del PP i els seus socis del 155.

 

Demano a l’alcaldessa que deixi d’anar de la maneta del PP, que deixi de donar suport al 155 i a la retallada de drets.

 

A Catalunya hi ha una majoria social a favor del dret a decidir. A Catalunya hi ha una majoria social a favor de la República Catalana.

 

Hem de desactivar el 155 per tornar a posar el país al servei de la gent i dels ideals republicans. Som independentistes perquè som republicans. Persistim per guanyar la Llibertat. Treballem per fer efectiva la República. Fem possible un nou país per a tothom.

Antoni Garcia
Portaveu municipal

Post a Comment

banner