Esquerra Republicana denuncia Núria Marín davant la Junta Electoral per l’ús partidista dels recursos públics

Esquerra Republicana denuncia Núria Marín davant la Junta Electoral per l’ús partidista dels recursos públics

La suma d’esquerres d’Esquerra Republicana i EUiA lamenta que l’alcaldessa faci servir el seu càrrec i la institució de l’Ajuntament, en ple període electoral i sent candidata, participant en actes marcadament electoralistes, com la presentació d’una enquesta realitzada per una empresa dedicada al negoci immobiliari sense solvència tècnica

 

Esquerra Republicana i Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) portaran l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, davant la Junta Electoral per la utilització partidista de recursos públics en el context de les properes eleccions municipals ja convocades. La candidatura d’esquerres que encapçala Jaume Graells considera que la participació de l’Ajuntament en un acte organitzat per la publicació El Llobregat aquesta tarda a l’Hospitalet, tal com reflecteix el material publicat pel mateix mitjà comarcal, així com l’anunciada assistència de Núria Marín, com a candidata i “amfitriona”, suposaria un incompliment de la normativa electoral.

 

L’acte de El Llobregat té una evident connotació electoral, presentant una enquesta encarregada a una empresa, Taforasia SL, sense cap solvència tècnica o professional i fins ara aliena als estudis d’opinió i la demoscòpia, sent el seu únic objecte social el negoci immobiliari. La participació de l’Ajuntament, i de Marín en qualitat d’alcaldessa i amfitriona, representa una clara vulneració de la necessària neutralitat de les institucions públiques.

 

Des d’Esquerra Republicana i EUiA es considera que és una nova mostra de la deriva poc democràtica de l’actual govern de l’Hospitalet i la seva alcaldessa, confonent la institució i el partit i fent ús dels recursos públics per fer campanya. En aquest sentit recorden que des del grup municipal republicà s’ha denunciat la campanya personalista dels DiàlegsLH de Núria Marín en les darreres setmanes, pagada per tothom, on s’ha dedicat a presentar i prometre projectes que no s’han fet durant aquests quatre anys, i que hauria de vendre com a candidata i no des de la institució.

 

Esquerra Republicana i EUiA reclamen acabar amb aquestes pràctiques, d’aquells que porten més de 40 anys governant, i exigeixen una campanya neta, garantint la neutralitat institucional de l’Ajuntament.

 

Post a Comment

banner