ERC+EUiA reclama millores en el servei d’autobusos de l’Hospitalet davant els problemes provocats pel canvi d’operadora

L11

ERC+EUiA reclama millores en el servei d’autobusos de l’Hospitalet davant els problemes provocats pel canvi d’operadora

El portaveu Jaume Graells ha traslladat al govern municipal i a l’AMB la preocupació pels problemes en algunes de les línies de transport urbà de l’Hospitalet, i ha demanat que posin sobre la taula mesures per resoldre urgentment els desajustos, els retards i el mal funcionament del servei, que estan provocant greus problemes als usuaris i usuàries de l’Hospitalet

 

El grup municipal d’ERC+EUiA ha anunciat avui que instaran l’Ajuntament de l’Hospitalet i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a adoptar urgentment millores per donar resposta als greus problemes que s’estan produint al servei d’autobusos arran del recent canvi d’operadora. Aquest mes d’abril ha començat a operar l’empresa Moventis, que va guanyar l’adjudicació del servei de transport urbà de l’Hospitalet i altres municipis de la comarca del Baix Llobregat, en substitució de Baixbus, qui venia prestant aquest servei fins ara. En concret, es tracta de les línies LH1, LH2, L10, L11, M12, M14 i M16, les quals han patit canvis d’horaris, retards i alteració de les freqüències, mal funcionament de les pantalles i la informació mostrada, tal com han denunciat molts veïns i veïnes.

 

El portaveu d’ERC+EUiA i cap de l’oposició, Jaume Graells, ha traslladat la situació als responsables metropolitans, i ha explicat que “el canvi d’empresa està provocant greus problemes als usuaris i usuàries, fent que arribin sistemàticament tard a la feina, al metge o a l’escola”. Graells ha instat l’Ajuntament, però també l’AMB, a implicar-s’hi directament i prendre “les mesures necessàries per garantir la normalitat del servei de manera immediata”.

 

Jaume Graells ha manifestat que “ens preocupa, i molt, que aquesta situació, que es dona a partir del canvi d’empresa, es cronifiqui i suposi una pèrdua de qualitat d’un servei que funcionava correctament a la ciutat”. Graells ha assegurat que “hem traslladat a l’AMB les incidències concretes en cada línia i ens consta que ja hi treballen en millores organitzatives, i demanem que el govern municipal faci el mateix”, i ha afegit que “des d’ERC+EUiA estarem a sobre d’aquest tema, fent-ne seguiment i garantint que s’adoptin les solucions necessàries”.

Post a Comment

banner