Esquerra Republicana lamenta la manca de resposta de Núria Marín davant les denúncies d’LGTBI-fòbia dins el seu govern

Esquerra Republicana lamenta la manca de resposta de Núria Marín davant les denúncies d’LGTBI-fòbia dins el seu govern

La formació republicana va traslladar al darrer Ple algunes actituds LGTBI-fòbiques de la regidora socialista Lola Ramos, i lamenten que encara no s’hagin aclarit els fets ni s’hagi produït cap reacció per part del govern municipal

 

L’entitat L’HOrgull ha denunciat públicament que la regidora del PSC Lola Ramos va actuar per retirar la bandera LGTBI de l’escenari de la festa major de Pubilla Cases. Una situació que, segons s’ha donat a conèixer, es repetiria a la festa major de la Florida, que és a punt de començar, incloent trucades per censurar i intentar treure activitats programades relacionades amb la diversitat o vetar la bandera.

 

El grup municipal d’Esquerra Republicana, a través del regidor Xavier Mombiela, va traslladar vàries preguntes sobre aquests fets durant el darrer Ple del mes de juny. Així mateix, els republicans han registrat una petició d’informació sobre les actuacions de la regidora i el govern municipal en aquesta situació.

 

Xavier Mombiela ha assenyalat que “ens preocupa, i molt, aquestes maniobres per amagar i censurar la lluita LGTBI i els actes que promouen el respecte a la diversitat dins les festes majors, però ens preocupa encara més el silenci incomprensible del govern i l’alcaldessa Núria Marín“. En aquest sentit, Mombiela ha manifestat que “confiem que rectifiquin, perquè és inacceptable que a l’Ajuntament es tolerin aquestes actituds i comportaments clarament LGTBI-fòbics“.

 

Per últim, el regidor republicà també ha lamentat que, un any més, el govern de Núria Marín s’hagi negat a penjar la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament. En el seu lloc, s’ha penjat una pancarta anunciant activitats, però Mombiela ha considerat que “la bandera representa un símbol, i la seva invisibilització o menysteniment també ho és envers els drets LGTBI i la lluita que representa”, i ha afegit que “cal un canvi de rumb per impulsar les polítiques LGTBI+ a l’Hospitalet, més encara en un context d’augment de les violències i els discursos d’odi, també a la nostra ciutat”.

Post a Comment

banner