ERC+EUiA denuncia la manca de resposta del govern de Núria Marín davant el problema amb les targetes moneder

Imatge d'un supermercat

ERC+EUiA denuncia la manca de resposta del govern de Núria Marín davant el problema amb les targetes moneder

ERC+EUiA lamenta que el govern municipal segueixi sense aportar una solució efectiva i satisfactòria per als centenars de famílies de l’Hospitalet en situació de vulnerabilitat, que porten tres mesos sense poder fer ús de les targetes moneder d’impacte social

 

El grup municipal d’ERC+EUiA ha tornat a denunciar que, tres mesos després, l’Ajuntament de l’Hospitalet encara no ha solucionat el problema produït amb les targetes moneder, que utilitzen les famílies en situació de vulnerabilitat de l’Hospitalet. El portaveu municipal i cap de l’oposició, Jaume Graells, ha explicat que “tot i que ens van assegurar que es resoldria en breu, no més enllà del mes de febrer, la realitat és que la situació continua aturada”. Graells ha lamentat, a més, que el govern municipal no dona “cap resposta a totes les famílies afectades i les entitats que els acompanyen”, i ha afegit que “és especialment greu, perquè ara durant la setmana santa, centenars d’infants no tindran ni accés a l’àpat escolar que tenien garantit”.

 

Jaume Graells ha exigit al govern de Núria Marín “respostes clares i concrecions, perquè les entitats i les famílies afectades segueixen sense rebre cap explicació raonable”. Des d’ERC+EUiA assenyalen, que, tot i que l’excusa per part de l’Ajuntament és l’anunci fet per part del Ministeri de Drets Socials a principis d’any, presentant un nou programa de targetes moneder, “és inacceptable que durant aquests tres mesos s’hagi deixat penjades centenars de famílies que ja feien servir aquest sistema, i no s’hagi previst cap solució durant tot aquest temps”, ha dit el seu portaveu.

 

Finalment, des d’ERC+EUiA insten al govern municipal a convocar de manera urgent una reunió amb tots els grups municipals, les entitats i els agents que hi intervenen, per donar explicacions clares a tothom, i establir compromisos i calendaris. Per Jaume Graells, “necessitem millorar la coordinació i l’acompanyament a les entitats i les famílies, per recuperar aquests mesos i garantir que un fet com aquest no es torna a produir, i ha reblat afirmant que “és imprescindible que el govern del PSC deixi d’amagar-se, jugant a despistar, amb un fet tan greu i que afecta a moltíssimes famílies de la ciutat”.

Post a Comment

banner