ERC, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, demana que l’acord de reobrir Ràdio L’Hospitalet sigui realitat aquest any 2019

ERC, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, demana que l’acord de reobrir Ràdio L’Hospitalet sigui realitat aquest any 2019

El Dia Mundial de la Ràdio se celebra cada 13 de febrer des de l’any 2011, quan l’Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) decidí fer consciència sobre la importància d’aquest mitjà de comunicació a la nostra societat.

 

Esquerra Republicana de l’Hospitalet sempre hem manifestat que el tancament de Ràdio L’Hospitalet el 2012, després de 30 anys d’emissió, va ser un error molt greu per part de l’equip de govern de la ciutat.

 

Una de les prioritats d’ERC en aquest mandat ha estat reobrir la ràdio local perquè sigui un referent de la informació de tot allò que passa a la nostra ciutat. Un altaveu per a totes les associacions de la ciutat, i en definitiva, per a tots els veïns i veïnes.

 

Va ser amb aquest objectiu que l’octubre del 2015, just a l’inici del mandat, vam presentar una moció conjunta amb altres grups municipals que va ser aprovada i que, entre altres punts, deia que calia procedir a la reobertura de Ràdio L’Hospitalet i dotar-la de totes les eines i recursos suficients perquè sigui un referent de la informació de proximitat i de les temàtiques d’àmbit general.

 

Ara ens trobem al final d’aquest mandat i la ràdio segueix tancada i sense data d’obertura. Per aquest motiu Esquerra Republicana, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio i una vegada ja constituïts tots els òrgans i procediments que fan possible reobrir la ràdio, exigim que s’acceleri el procés per redefinir els mitjans de comunicació de la ciutat i poder reobrir Ràdio L’Hospitalet aquest mateix 2019.

 

El portaveu del grup municipal d’ERC, Antoni Garcia, ha demanat que “es convoqui els diferents òrgans i que s’estableixi un calendari per tal que l’obertura de Ràdio L’Hospitalet sigui realitat abans que finalitzi l’any 2019”, i ha afegit que “la nostra ciutat es mereix tenir uns mitjans informatius de qualitat, i sense la ràdio de nou en emissió això no serà possible”.

 

Esquerra Republicana continuem reivindicant que cal fer possible uns mitjans de comunicació plurals, objectius i de proximitat que donin veu a les entitats, a les persones de la ciutat, i que informin de manera independent de l’actualitat local.

 

Post a Comment

banner