Els regidors d’ERC també treballaran el dia 6 de desembre, dia de la constitució espanyola

Els regidors d’ERC també treballaran el dia 6 de desembre, dia de la constitució espanyola

Els regidors d’ERC de l’Hospitalet no celebraran el dia de la Constitució espanyola i no faran festiu aquest dia, marcat com a tal en el calendari laboral estatal. Així, el grup municipal d’ERC estarà obert i els regidors mantindran la seva agenda pública de treball com si fos un dia laborable.

 

Amb aquest posicionament ERC se suma a la iniciativa de diferents entitats socials i municipalistes d’obrir els ajuntaments i treballar amb normalitat a les institucions, en protesta per les represàlies judicials i polítiques engegades contra els ajuntaments que van obrir el passat 12 d’octubre.

 

Antoni Garcia, portaveu del grup municipal, ha manifestat que els regidors d’ERC “no reconeixem una constitució espanyola obsoleta, pactada amb el franquisme, que perpetua el regim monàrquic i que vulnera sistemàticament els drets socials i el dret a decidir”.

 

Finalment el portaveu del grup municipal d’ERC ha afegit que “a Catalunya hem iniciat el procés cap la constitució d’una nova República catalana que serà la garantia de fer un nou país més just i democràtic”.

Post a Comment

banner