ERC i CUP-PA exigim a l’Ajuntament de l’Hospitalet que impedeixi l’ús d’equipaments municipals al partit feixista, masclista i racista VOX

ERC i CUP-PA exigim a l’Ajuntament de l’Hospitalet que impedeixi l’ús d’equipaments municipals al partit feixista, masclista i racista VOX

Des dels grups municipals ERC i CUP-Poble Actiu, sol·licitem encoratjadament al Govern municipal de l’Hospitalet de Llobregat, que impedeixi la celebració de l’acte de l’organització d’extrema dreta VOX, el proper diumenge 13 de gener, dins d’un equipament municipal, com és el Camp Municipal de Futbol Gornal, i que a més a més no compta amb cap autorització municipal. I demanem també a la resta de forces polítiques del consistori que es posicionin i no blanquegin ni col·laborin amb el feixisme.

És urgent exigir coherència política, especialment al PSC al Govern local del municipi, per tal de complir els acords de la moció política ‘l’Hospitalet, Ciutat Antifeixista’, aprovada per unanimitat el passat 23 d’octubre de 2018. Per això, fem una crida a la resta de grups municipals, entitats, col·lectius i associacions, a adherir-se al present comunicat i a expressar de forma clara i contundent el rebuig de la nostra ciutat, cap al pensament excloent propi del feixisme.

Des de la CUP-Poble Actiu i ERC l’Hospitalet, també volem recordar i donar el nostre suport a les accions de protesta convocades a partir de les 13 hores, davant de l’estació del FGC del Gornal.

Per un l’Hospitalet, veritablement antifeixista. No passaran!

Fora Feixistes dels nostres barris.

Post a Comment

banner