Esquerra Republicana denuncia els problemes de circulació provocats per la improvisació en les obres a Montseny

Esquerra Republicana denuncia els problemes de circulació provocats per la improvisació en les obres a Montseny

Des d’ERC+EUiA reclamen al govern municipal l’adopció de mesures addicionals que garanteixin la seguretat dels vianants en un entorn escolar, ara en perill per la manca de planificació i l’augment de la intensitat del trànsit desviat pel carrer d’Albareda

 

El portaveu d’ERC+EUiA, Jaume Graells, s’ha reunit amb diferents veïns i veïnes del barri de la Torrassa per abordar els problemes generats per les recentment iniciades obres al carrer del Montseny. Tal i com traslladen aquests veïns, i el cap de l’oposició ha pogut certificar, el trànsit derivat cap al carrer d’Albareda està comportant grans cues de vehicles, sense que s’hagin pres altres mesures addicionals. Ara mateix, la freqüència de la semaforització només permet el pas de tan sols quatre vehicles perquè no s’ha ajustat a la intensitat de trànsit sobrevinguda, i això fa que massa sovint no es respectin els intervals de pas i molts vehicles passin amb el semàfor en vermell.

 

Jaume Graells ha denunciat “la improvisació i la manca de reacció del govern municipal, a l’hora de planificar i establir els desviaments”, i ha afegit que “aquesta situació és encara més greu, si tenim en compte que parlem d’un entorn on hi ha una escola bressol, un casal de gent gran, una escola i el CAP de la Torrassa”. En aquest sentit, el portaveu del grup republicà i sobiranista ha assenyalat que amb aquesta actuació, sense adoptar mesures addicionals, “s’està posant en perill als vianants, als veïns i veïnes de la Torrassa, mentre durin les obres”.

 

Per últim, Jaume Graells ha exigit al govern municipal “que de forma immediata s’adoptin mesures per canviar la freqüència de la semaforització, es millori la senyalització de la zona i la seguretat dels vianants en aquest entorn escolar”. Per Graells, “ens trobem davant d’una mostra més de la improvisació i desconnexió d’aquest govern amb la realitat i la ciutat, prenent decisions des dels despatxos i no a peu de carrer”, ha conclòs.

Post a Comment

banner