Esquerra Republicana reclama a l’Ajuntament el pagament dels ajuts pendents a autònoms i comerciants de l’Hospitalet

Parada de mercat municipal

Esquerra Republicana reclama a l’Ajuntament el pagament dels ajuts pendents a autònoms i comerciants de l’Hospitalet

Els republicans critiquen el procés de revisió de les 1.696 sol·licituds presemirades i lamenten que tres mesos després l’Ajuntament només hagi revisat el 65,85%, de les que només han obtingut una proposta positiva el 49,46%

 

El grup municipal d’Esquerra Republicana ha reclamat a l’Ajuntament de l’Hospitalet el pagament dels ajuts municipals per a autònoms. Aquesta partida, resultat del Pacte de Ciutat, es va aprovar a l’abril per tal de donar suport al teixit productiu de l’Hospitalet per fer front a les conseqüències provocades per la Covid-19, com també ha fet el Govern de la Generalitat.

 

Els republicans denuncien que, a data d’avui, en resposta a una pregunta efectuada, el govern del PSC ha informat que només ha revisat el 65,85% de les 1.696 sol·licituds presentades. Tot i així, d’aquestes sol·licituds revisades poc menys de la meitat (49,46%) han obtingut proposta de resolució positiva, i s’han denegat o desestimat el 23%.

 

El portaveu republicà i cap de l’oposició, Antoni Garcia, ha reclamat que “cal que els autònoms i comerciants cobrin ja aqueta ajuda aprovada el mes d’abril”, i ha instat al govern municipal a “accelerar el procés de revisió d’aquests ajuts, perquè en aquests moments tan durs no podem posar encara més dificultats als treballadors autònoms, comerciants i petits empresaris de l’Hospitalet, després d’uns mesos tan durs com els que hem viscut amb la pandèmia”.

 

Finalment, Antoni Garcia ha lamentat que el govern no fos capaç de “pactar les bases dels ajuts amb les associacions de comerciants i amb les entitats i organitzacions politiques que van donar suport al pacte de ciutat”, i ha afegit que “necessitem un Ajuntament que doni suport al nostre teixit productiu, i que els treballadors autònoms i comerciants de la ciutat tinguin la certesa que estarà al seu costat”.

Post a Comment

banner