ERC demana explicacions al govern municipal per permetre un acte feixista en un camp de futbol municipal

ERC demana explicacions al govern municipal per permetre un acte feixista en un camp de futbol municipal

El grup municipal d’Esquerra Republicana exigirà explicacions al govern municipal davant dels greus fets provocats aquest diumenge 13 de gener per l’acte organitzat pel partit ultradretà VOX a l’Hospitalet. El partit feixista havia anunciat l’organització d’un acte en les instal·lacions del camp municipal de futbol de Gornal, aparentment sense permís i davant la permissivitat municipal, tal com ja havien denunciat la setmana passada els grups municipals d’ERC i CUP-PA, que recordaven la moció aprovada a l’octubre de 2018 per declarar l’Hospitalet com a “Ciutat Antifeixista”.

 

Esquerra Republicana lamenta que, tot i així, el govern municipal hagi permès que aquest acte s’acabés produint, malgrat no disposar de cap autorització i fent ús d’un equipament municipal. Així mateix, denuncia la presència en l’acte de reconeguts individus vinculats a l’extrema dreta, i condemna les agressions patides per alguns manifestants que expressaven el seu rebuig.

 

El portaveu municipal d’ERC, Antoni Garcia, ha exigit responsabilitats i que es prenguin mesures per evitar que la ultradreta actuï amb total impunitat a l’Hospitalet. El portaveu republicà també ha assenyalat que “és molt greu que per culpa d’aquesta passivitat del govern municipal es perjudiquin entitats com la UD Gornal, que ha hagut de suspendre partits per permetre l’activitat de VOX”.

 

En aquest sentit, Antoni Garcia ha manifestat que “volem que Núria Marin aclareixi si s’ha donat permís per realitzar un acte feixista en un espai municipal, i si no és així, perquè s’ha deixat que se celebrés finalment”, i ha afegit que “a l’Hospitalet, tolerància zero i cap espai al feixisme”.

Post a Comment

banner