OPINIÓ | L’Ajuntament ha d’estar en primera línia, impulsant les polítiques LGTBI+

Bandera LGTB penjada a l'Ajuntament de l'Hospitalet

OPINIÓ | L’Ajuntament ha d’estar en primera línia, impulsant les polítiques LGTBI+

Coque GarcíaOslo i els EUA ens demostren la fragilitat dels drets LGTBI+, de la nostra existència. Aquests dies hem comprovat com, després de l’avortament, ja s’apunta contra persones trans o el matrimoni igualitari. Vivim sota l’amenaça d’una onada reaccionària que cal aturar.

 

I no ens queda tan lluny. A l’Hospitalet també hem viscut tristament casos d’LGTBI-fòbia. Per això cal que totes les administracions, i l’Ajuntament com la més propera, estiguin en primera línia per erradicar les violències i discriminacions.

 

Fa pocs dies hem aconseguit que l’Hospitalet compti amb un nou Servei d’Atenció Integral LGTBI, gràcies a l’impuls del departament d’Igualtat i Feminismes i malgrat el bloqueig del govern municipal del PSC, que durant dos anys ens ha estat dient que ja existia. Però pocs dies abans coneixíem que una regidora del govern va vetar la presència de la bandera LGTBI+ de la festa major de Pubilla Cases. Actitud decebedora i preocupant davant la que no podem callar.

 

L’Hospitalet és la segona ciutat del país, i ha d’apostar de manera decidida per la diversitat. Des d’Esquerra Republicana seguirem treballant, al costat de les entitats, per canviar el rumb actual i aconseguir un Ajuntament que impulsi les polítiques LGTBI+, i se les cregui de veritat. Ens hi va la vida.

 

Coque García
Regidor republicà i president de la Coordinadora de Polítiques LGTBI d’Esquerra Republicana

Post a Comment

banner