ERC denuncia que l’equip de govern no ha complert la seva paraula de personar-se com acusació particular en el desfalc del poliesportiu Sergio Manzano

ERC denuncia que l’equip de govern no ha complert la seva paraula de personar-se com acusació particular en el desfalc del poliesportiu Sergio Manzano

Els Republicans també denuncien la manca de transparència del govern socialista en aquest afer

 

El mes de maig de 2014 es va conèixer la investigació judicial sobre la falsificació de documentació i el possible desfalc de com a mínim 300.000€ en el pagament de factures i deutes amb Hisenda i Seguretat Social en la comptabilitat del poliesportiu Sergio Manzano, de titularitat municipal i gestionat per l’associació esportiva Bellsport.

 

Davant d’aquest fet es va encarregar una auditoria i el propi Ajuntament, tal com va anunciar el regidor d’Esports, Cristian Alcázar, es personaria com a acusació particular a petició del jutge que portava el cas.

 

Des d’ERC es va denunciar la manca de control i transparència per part de l’Ajuntament quan es va conèixer la notícia, i es va demanar que es depuressin responsabilitats polítiques i tècniques donada la greu situació.

 

El passat mes d’octubre el grup municipal d’ERC va presentar diferents preguntes escrites a l’equip de govern per tal de conèixer l’estat del procés judicial i el resultat de l’anunciada auditoria que es va posar en marxa en el seu moment per esclarir el cas del desfalc del poliesportiu Sergio Manzano.

 

Des de la regidoria d’Esports, segons resposta escrita a les preguntes d’ERC (document), neguen que hi hagi perjudici o interessos municipals lesionats, malgrat que les instal·lacions són de titularitat municipal i es presta un servei públic, i que per tant l’Ajuntament no és part del procediment, contradint el que van anunciar públicament el propi regidor d’Esports ara fa un any i mig.

 

El portaveu del grup d’ERC, Antoni Garcia, ha denunciat la manca de transparència per part del govern municipal del PSC sobre aquests fets, no proporcionant la informació demanada i eludint les seves responsabilitats, i ha reclamat més rigor i exigència en la gestió del diner públic. El portaveu republicà ha considerat greu que l’Ajuntament no s’hagi personat com a acusació particular tal com va anunciar, i ha manifestat que “des d’ERC tornarem a demanar explicacions a l’equip de govern sobre aquests fets, i exigirem la màxima transparència”.sergio manzano

Post a Comment

banner