ERC denuncia els incompliments del govern del PSC de l’Hospitalet per revisar el PEPPA

ERC denuncia els incompliments del govern del PSC de l’Hospitalet per revisar el PEPPA

A principis de mandat a proposta d’Esquerra Republicana de Catalunya es va acordar la revisió del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de l’Hospitalet (PEPPA) mitjançant una comissió formada per diferents entitats socials, veïnals, ecologistes, persones expertes i administracions.

 

Han passat més de tres anys d’aquella proposta aprovada i, després de més d’un any d’ençà que es va aprovar la comissió per revisar el PEPPA, encara no s’ha convocat cap reunió per iniciar els treballs per impulsar un nou PEPPA.

 

Esquerra Republicana lamenta que l’equip de govern estigui demorant la posada en marxa d’aquesta comissió. Això és un clar símptoma que no hi ha cap voluntat política de revisar el PEPPA i encara menys protegir nous elements històrics, arquitectònics i ambientals de la ciutat.

 

En aquest sentit Antoni Garcia, portaveu del grup municipal d’ERC, ha manifestat que “el govern municipal gira l’esquena al patrimoni de la ciutat i segueix endarrerint l’inici de la comissió del PEPPA perquè no li interessa introduir nous elements a protegir”.

 

Post a Comment

banner