L’Executiva d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet proposa Jaume Graells per ser el candidat a les municipals 2023

Jaume Graells, proposat com a candidat republicà a l'alcaldia de l'Hospitalet

L’Executiva d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet proposa Jaume Graells per ser el candidat a les municipals 2023

El partit republicà vol reforçar el seu projecte a la segona ciutat del país i aposta per construir una candidatura forta i plural, que esdevingui l’alternativa a l’actual govern de Núria Marín, un govern sense projecte de ciutat i sota la lupa de la justícia per l’ombra de la corrupció

 

L’executiva local d’Esquerra Republicana ha anunciat avui que inicia el procés de primàries per a l’elecció de la persona candidata a les eleccions municipals 2023 a l’Ajuntament de l’Hospitalet i que proposa, formalment a la militància, Jaume Graells com a cap de cartell del 2023. L’assemblea, que serà l’encarregada de ratificar aquesta decisió, es realitzarà el pròxim 16 de juny.

 

El partit republicà, que lidera l’oposició al govern de Núria Marín, vol així continuar treballant per construir una alternativa que permeti assolir l’alcaldia i portar el canvi necessari a l’Ajuntament després de les més de quatre dècades de governs del PSC on no hi ha cabuda a les noves idees i propostes que donin resposta als reptes actuals de la ciutat, al necessari pensament crític i transformador per impulsar del canvi progressista i la millora contínua, així com l’obertura i la transparència que exigeix la ciutadania. Totes aquestes mancances derivades d’un govern esgotat, dividit i mancat de lideratge positiu han portat l’Hospitalet a l’estancament.

 

La manca de projecte per l’Hospitalet de l’actual govern municipal i l’escàndol de les irregularitats investigades en la gestió del Consell Esportiu, que impliquen directament Núria Marín i el seu govern, han desdibuixat la imatge de la ciutat. Aquests fets van ser destapats i denunciats per Jaume Graells, llavors regidor socialista, que davant la passivitat de l’alcaldessa i la inacció del seu partit, sumat a l’esgotament del projecte del PSC, se n’ha anat distanciant durant tot aquest temps fins a anunciar la seva baixa com a militant i la seva renúncia a l’acta de regidor, sense que això impliqui cap renúncia en la seva il·lusió per continuar treballant per la ciutat que estima.

 

Des d’Esquerra Republicana es vol fer una aposta clara i transformadora per l’Hospitalet, obrint el partit per sumar diferents sectors compromesos amb el canvi progressista que necessita la ciutat que articuli una autèntica transformació, com s’ha anat cultivant incansablement durant aquests dos mandats. La incorporació de Graells respon a aquesta voluntat d’eixamplar, des de la generositat, enfortint el projecte republicà a l’Hospitalet, comptant amb persones independents i sectors representatius que s’estimen la ciutat, per tal d’oferir una candidatura forta i plural que permeti disputar l’alcaldia a Núria Marín i treballar per la ciutat que els veïns i veïnes mereixem: oberta, transparent, feminista, sostenible, i amb la mirada posada al futur. Una ciutat orgullosa del seu passat, present i futur, amb un govern republicà amb mans netes i al servei de la seva gent.

 

Ara, la proposta acordada per l’Executiva haurà de ser debatuda i ratificada per la militància republicana en una assemblea que se celebrarà el pròxim 16 de juny, després de seguir tot el procés de primàries per a l’elecció de candidats que marca el reglament de l’organització republicana.

Post a Comment

banner