Esquerra Republicana celebra una jornada programàtica participativa per definir el seu programa electoral

Esquerra Republicana celebra una jornada programàtica participativa per definir el seu programa electoral

El passat dissabte, Esquerra Republicana de l’Hospitalet va organitzar una jornada programàtica al Centre Cultural Santa Eulàlia per debatre i començar a dissenyar el seu programa polític de cara a les properes eleccions municipals.

 

El debat va desenvolupar-se a través de diferents grups paral·lels, per tractar els principals eixos programàtics del projecte de la formació republicana per l’Hospitalet. Aquests eixos comprenen els àmbits de l’economia i l’ocupació; els drets i la ciutadania; la participació i la transparència; i per últim, la cultura i el patrimoni.

 

El portaveu municipal i candidat republicà a l’alcaldia, Antoni Garcia, va obrir la jornada destacant la feina feta durant aquest mandat, i la voluntat d’impulsar un canvi a l’Ajuntament. Així, Garcia va manifestar que “no volem fer un programa d’oposició; amb la ciutadania estem fent un programa electoral per governar la ciutat des dels valors republicans, sent l’alternativa a l’actual model esgotat del PSC”.

 

Aquesta jornada és la segona fase d’un procés participatiu d’elaboració del programa, que ha consistit prèviament en la discussió en diferents grups d’experts sobre cada tema, i conclourà amb una segona trobada a principis de 2019 per acabar de definir i aprovar la proposta final.

 

Post a Comment

banner