ERC demana una solució consensuada en la urbanització del carrer Leonardo da Vinci

ERC demana una solució consensuada en la urbanització del carrer Leonardo da Vinci

El grup municipal d’ERC a l’Hospitalet es va reunir el passat 18 de maig amb propietaris de negocis i petites empreses del carrer Leonardo da Vinci, al barri de Sant Josep. En aquesta trobada es va traslladar la preocupació per les obres de reurbanització del carrer i com afectarà la seva activitat.

 

En el planejament proposat s’eliminen les actuals zones de càrrega i descàrrega, imprescindibles per poder continuar realitzant la seva activitat. La desaparició d’aquests espais pot provocar que moltes d’aquestes empreses, implantades a la zona des de fa molts anys, es vegin obligades a tancar o traslladar-se a altres barris, o fins i tot fora de la ciutat.

 

El portaveu del grup municipal, Antoni Garcia, s’ha mostrat convençut que és possible trobar una solució de consens per compatibilitzar la nova ordenació del carrer i la conservació de zones de càrrega i descàrrega que permetin mantenir l’activitat comercial. En aquest sentit, Antoni Garcia ha demanat diàleg i que s’organitzi una reunió de treball per tal que els responsables de l’Ajuntament escoltin als veïns i empresaris afectats i trobar així la millor solució.

Post a Comment

banner