Esquerra Republicana denuncia la manca de transparència i d’informació sobre el procés d’ubicació del nou poliesportiu de Santa Eulàlia

Esquerra Republicana denuncia la manca de transparència i d’informació sobre el procés d’ubicació del nou poliesportiu de Santa Eulàlia

El grup municipal d’Esquerra Republicana de l’Hospitalet ha denunciat que l’equip de govern del PSC no li facilita la informació sobre els diferents projectes tècnics i estudis sobre la ubicació del nou poliesportiu de Santa Eulàlia.

 

En l’anterior mandat i en l’actual, el grup republicà ha efectuat diferents preguntes i peticions al Ple de l’Ajuntament demanant els projectes tècnics de les propostes del nou poliesportiu de Santa Eulàlia al Gasòmetre i al Parc de l’Alhambra, així com els estudis de nous emplaçaments per ubicar el nou poliesportiu que reivindica el barri.

 

Totes aquestes peticions fetes pels diferents pels membres del grup municipal als plens de l’Ajuntament durant més d’un any han tingut com a resposta el silenci de l’equip de govern.

 

Un fet que demostra que s’estan vulnerant els drets dels regidors i regidores a l’accés a la informació publica. Des d’Esquerra també volem denunciar l’opacitat de l’equip del govern en l’elaboració del procés participatiu i de la consulta ciutadana.

 

En aquest sentit el portaveu d’Esquerra Republicana i cap de l’oposició, Antoni Garcia, ha manifestat que “la manca de transparència de l’equip de govern és preocupant perquè mostra una actitud d’obstrucció a la feina dels grups de l’oposició“ així mateix ha afegit que “el govern municipal amb aquesta manca de transparència està provocant la divisió al barri”.

 

Esquerra demana a l’equip de govern que actuï de manera transparent i responsable, que posi sobre la taula tota la informació, tots els informes tècnics de les actuals ubicacions i de les noves ubicacions que han fet les entitats i veïns. Esquerra Republicana també demana que els veïns i veïnes puguin definir quines característiques ha de tenir el poliesportiu de Santa Eulàlia.

Post a Comment

banner