ERC torna a exigir la instal·lació d’una marquesina a la parada de bus propera a l’Oncològic

ERC torna a exigir la instal·lació d’una marquesina a la parada de bus propera a l’Oncològic

El grup municipal d’ERC ha tornat a reclamar al govern municipal resoldre el problema de la manca de marquesina a la parada de bus propera a l’Hospital Duran i Reynals, al Camí Pau Redó, tal com han denunciat nombrosos veïns i usuaris del complex hospitalari.

 

Ja des de l’any 2016, ERC ha vingut reclamant la instal·lació d’una marquesina per solucionar el problema en aquesta la parada de les línies LH1 i LH2, i en d’altres de l’entorn, especialment en dies de pluja o les esperes a ple sol. La resposta de l’Ajuntament va ser que “l’escassa amplada” de la vorera no permetia la instal·lació de marquesina, malgrat haver-hi prou espai. També al juny de 2017 es va aprovar al Ple una moció on l’Ajuntament es comprometia a fer-se responsable de la millora de les parades de bus existents a la zona amb la instal·lació de marquesines o elements que facilitessin l’espera dels usuaris.

 

El portaveu d’ERC, Antoni Garcia ha manifestat que “tornem a insistir i a exigir al govern municipal que es comprometi i que l’Ajuntament es faci responsable de la instal·lació, quan abans millor, de marquesina a la parada de bus de l’Hospital Duran i Reynals i l’Institut Català d’Oncologia”, i ha afegit que “no és acceptable la inacció i la manca de voluntat de l’Ajuntament per escoltar i resoldre les queixes que ens fan arribar els veïns i veïnes de la ciutat”.

 

Documents:
Pregunta del grup municipal d’ERC
Resposta del govern municipal

No Comments

  • elhefebcn
    abril 19, 2018

    Moltes gràcies per compartir aquesta informació!

Post a Comment

banner