OPINIÓ | Millorem L’H amb les comunitats de veïns

OPINIÓ | Millorem L’H amb les comunitats de veïns

Molts dels edificis de l’Hospitalet es troben envellits. El creixement urbanístic que va tenir lloc a les dècades dels 60 i 70 fa que avui el 88% dels edificis d’ús residencial de la ciutat tingui més de 40 anys d’antiguitat. A més, en molts casos fent servir materials de baixa qualitat que fa que el procés d’envelliment d’aquests edificis s’acceleri.

 

Un dels aspectes més visibles d’aquest envelliment són les façanes, exposades a la climatologia i que pot acabar generant problemes de seguretat al veïnat i vianants. Per això des d’Esquerra Republicana hem impulsat al darrer Ple de gener una iniciativa per crear un programa d’ajuts per a la rehabilitació de façanes a l’Hospitalet. Amb la rehabilitació de façanes podem contribuir a millorar el paisatge urbà, la imatge dels edificis i de l’espai públic, i dignificar els nostres barris.

 

Volem millorar l’Hospitalet, i ho volem fer acompanyant i donant suport a les comunitats de veïns. Perquè aquests ajuts han de servir d’incentiu, ja que sense ells moltes d’aquestes millores potser no es podrien realitzar. I estem parlant també de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i de les seves llars. Cal que des de l’Ajuntament hi contribuïm.

 

Antoni Garcia
Portaveu municipal

Post a Comment

banner