ERC presenta una moció per crear el Defensor/a del Ciutadà

ERC presenta una moció per crear el Defensor/a del Ciutadà

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya presentarà al ple de l’Ajuntament que és realitzarà el proper dimarts 28 de juliol una moció que recull una de les principals propostes del nostre programa electoral: la creació del Defensor/a de la Ciutadania.

 

Pel portaveu del grup municipal, Antoni Garcia, “necessitem el Defensor/a de la Ciutadania perquè vetlli pels drets dels hospitalencs i hospitalenques, que atengui les propostes i les queixes de la ciutadania i que faci un seguiment del compliment dels compromisos adquirits per l’Ajuntament”. En aquest sentit el portaveu del grup ha afegit que volen que el Defensor/a de la Ciutadania sigui una persona independent i d’ampli consens social i polític, i que sigui escollit mitjançant un procés participatiu.

 

Des del grup municipal d’ERC esperem que aquesta moció tiri endavant per tal que la segona ciutat de Catalunya deixi de ser una de les poques grans ciutats del país que encara no disposa d’aquesta figura.

 

Suport al Correllengua

En el Ple de l’Ajuntament ERC també presentarà, conjuntament amb la CUP i CDC, una moció de suport al Correllengua 2015 com a instrument reivindicatiu de la societat a favor de la plena normalització en l’ús social de la llengua arreu dels territoris de parla catalana i a favor de la seva unitat.

 

Altres mocions

A més d’aquestes dues mocions, també hem presentat conjuntament amb altres grups una moció per protegir el Pi de la Remunta, a iniciativa del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i l’associació PERSEU L’H, i també una moció que recull el “Compromís de les Escales” contra la precarietat laboral en les contractacions públiques, tal com ens vam comprometre durant la campanya electoral.

Post a Comment

banner