Esquerra Republicana vol una solució als problemes de gestió del complex esportiu municipal Tennis L’Hospitalet

Esquerra Republicana vol una solució als problemes de gestió del complex esportiu municipal Tennis L’Hospitalet

Davant de l’incompliment de la concessió i la inacció de l’Ajuntament, Esquerra Republicana exigirà al Ple que l’equip de govern prengui mesures per garantir el bon funcionament d’aquest equipament municipal, revisar el model de gestió i que es creï una comissió de treball per disposar de tota la informació

 

Esquerra Republicana impulsa una moció que es debatrà en el proper Ple d’aquest mes de febrer proposant inversions, reformes i millores en la gestió del complex esportiu Tennis L’Hospitalet. L’Ajuntament va cedir la gestió d’aquest equipament, de titularitat municipal, l’any 2002 mitjançant una concessió demanial amb una vigència de 35 anys prorrogable fins a 50, i l’any 2015 va passar a estar gestionat per la societat “Fútbol Es Nuestra Vida SL”. Aquesta empresa està incomplint des de l’any 2016 diferents aspectes contractuals, com el pagament del cànon anual pel dret a l’ús privatiu, entre d’altres.

 

Antoni Garcia, portaveu republicà i cap de l’oposició, ha denunciat que “el complex del Tennis L’Hospitalet està patint una manca d’inversions i deteriorament greu de les instal·lacions esportives, per part de l’empresa que gestiona l’equipament i de l’Ajuntament”. En aquest sentit, la moció que defensaran els republicans proposa revisar l’actual adjudicació, el model de gestió, així com que l’Ajuntament de l’Hospitalet vetlli per la preservació dels llocs de treball.

 

Finalment, Antoni Garcia ha demanat “revertir la mala gestió de l’equip de govern i de l’empresa que té la concessió, i desenvolupar un pla d’inversions per millorar les instal·lacions esportives”.

Post a Comment

banner