Mocions pel proper ple del 23 de febrer

Mocions pel proper ple del 23 de febrer

El grup municipal d’ERC de l’Hospitalet presentarà dues mocions al proper Ple de l’Ajuntament, que es realitzarà el proper dimarts 23 de febrer. Les mocions presentades per la formació republicana són:

 

Moció proposant l’alliberament de les places d’aparcament en la plaça del Repartidor.
Des d’ERC es reclama que s’alliberin per a ús dels veïns i veïnes part de les places actualment reservades per a vehicles policials de la comissaria de la policia nacional espanyola situada a la plaça del Repartidor.

 

El barri Centre pateix un dèficit de places d’aparcament a la via pública, i aquestes places reservades excedeixen les que es necessiten per raons de seguretat per a ús de vehicles policials. L’ús que se n’ha fet des de la remodelació de la plaça fa pensar que l’única utilitat d’aquestes places és la d’aparcar vehicles particulars dels agents, i des d’ERC L’Hospitalet defensem que s’alliberin per a ús públic totes les places reservades en la plaça del Repartidor i el seu entorn, excepte les dues places estrictament necessàries per a ús exclusiu de vehicles policials davant de l’edifici de la comissaria.

 

Moció proposant que l’edifici dels mitjans de comunicació de l’Hospitalet porti el nom de Francesc Casbas.
Francesc Casbas, desaparegut l’any 2010 després de patir una llarga malaltia, va ser un dels fundadors de Ràdio L’Hospitalet i de la primera televisió local, Teleciutat. Dedicant-hi tota la seva vida als mitjans de comunicació amb gran professionalitat, i esdevenint una peça clau dels mateixos.

El grup municipal d’ERC proposa que l’edifici dels mitjans de comunicació de l’Hospitalet porti el nom de Francesc Casbas, per recordar la seva figura i honorar la seva memòria.

edifici-mitjans-farga

Post a Comment

banner