ERC demanarà al Ple la creació d’un servei a domicili als mercats, i la dimissió de Fernández Díaz

ERC demanarà al Ple la creació d’un servei a domicili als mercats, i la dimissió de Fernández Díaz

Arran de les informacions recentment aparegudes a premsa, sobre les converses entre el Ministre de l’Interior actualment en funcions i l’ex-director de l’Oficina Antifrau i l’existència d’una operació policial en marxa per perseguir i desacreditar l’independentisme, des d’ERC demanarem al Ple del 26 de juliol que l’Ajuntament de l’Hospitalet exigeixi la dimissió de Fernández Díaz.

 

Malgrat aquesta persecució, ha quedat demostrat que Esquerra Republicana està lliure de qualsevol sospita de corrupcions i irregularitats. Aquests fets, però, a més d’un ús fraudulent de recursos i institucions públiques representen un gravíssim atemptat contra la llibertat ideològica i la democràcia, més propi d’estats totalitaris, i que cal rebutjar i condemnar absolutament.

 

Servei a domicili als mercats, una aposta pel comerç de proximitat
Des d’ERC apostem pel comerç de proximitat, i creiem que calen més mesures i iniciatives que permetin als Mercats municipals, en un entorn cada cop més competitiu i complex, actualitzar-se i adaptar-se a les necessitats de la clientela. Per això presentem al proper Ple una moció per crear un servei a domicili, impulsat conjuntament amb paradistes i entitats socials i aprofitant recursos existents, com la disponibilitat de parades buides per manca de demanda.

 

A més de millorar la qualitat de l’activitat i serveis que actualment presten els mercats, aquest projecte suposarà una oportunitat d’ocupació per a persones i col·lectius amb dificultats o vulnerables.

mocio1

Post a Comment

banner