Esquerra Republicana posa en marxa la nova Oficina Parlamentària a l’Hospitalet

Esquerra Republicana posa en marxa la nova Oficina Parlamentària a l’Hospitalet

Aquesta nova eina vol apropar les institucions a la ciutadania, per abordar i fer seguiment de primera mà de les demandes i problemes de la ciutat amb representants a les diferents cambres

 

Esquerra Republicana ha impulsat a l’Hospitalet la seva nova Oficina Parlamentària, un nou canal directe amb els veïns i veïnes de l’Hospitalet per tal d’abordar millor des de les institucions les inquietuds, demandes i problemàtiques de la ciutat. Aquest dimecres passat la presidenta local Sílvia Casola, el portaveu republicà Antoni Garcia i la resta de regidors del grup municipal, acompanyats pels diputats republicans Jordi Albert i Jose Rodríguez, van realitzar algunes visites i reunions amb entitats i col·lectius, com la Creu Roja de l’Hospitalet. Durant les properes setmanes hi ha previstes diferents trobades, així com l’atenció presencial des del local de la formació republicana (carrer Digoine, 3).

 

El regidor republicà i també cap de l’oposició a l’Ajuntament, Antoni Garcia, ha manifestat que “posem en marxa l’Oficina Parlamentària per continuar treballant des del grup municipal, en coordinació amb altres institucions, i poder donar una millor resposta a les necessitats de la ciutadania de l’Hospitalet”. Garcia ha apuntat alguns dels temes claus, com “l’emergència habitacional o les conseqüències de la crisi en les famílies de la ciutat, com hem vingut fent durant aquests mesos amb diferents propostes i mocions a l’Ajuntament”.

 

Per últim, la dirigent republicana Sílvia Casola, ha explicat que “amb aquesta nova eina, volem apropar les institucions als veïns i veïnes de l’Hospitalet, perquè volem ser útil per trobar solucions per la gent”. Casola ha indicat que “a partir d’ara, continuarem organitzant visites amb diputats i representants amb entitats, col·lectius i veïns de la ciutat, i atendrem presencialment al nostre local a qui ho requereixi”.

 

Per tal de contactar amb l’Oficina Parlamentària, cal dirigir un correu a lhospitalet@esquerra.cat

Post a Comment

banner