OPINIÓ | Bon 2024 i el desig d’un l’Hospitalet on puguem viure millor

OPINIÓ | Bon 2024 i el desig d’un l’Hospitalet on puguem viure millor

Acaba l’any i és el moment de mirar enrere i veure tot el viscut, i plantejar els desitjos i compromisos per a l’any que està a punt de començar. Aquest 2023 vam iniciar un nou mandat ben diferent. D’una banda, s’han acabat els temps de majories absolutes i, de l’altra, l’extrema dreta ha irromput al Ple. Escenari complex, davant el qual nosaltres assumirem la nostra responsabilitat.

 

L’Hospitalet té moltes oportunitats, si les sabem aprofitar. Però també molts reptes que cal afrontar de manera urgent i realista, però tenim molts pocs recursos per fer-ho. Necessitem un canvi de relat, davant discursos triomfalistes, maquillant dades i amb comparatives enganyoses, que ens vol vendre el govern municipal. Res més lluny de la realitat: estem a la cua en renda familiar disponible i inversió municipal per habitant, entre els municipis de més de 25.000 habitants.

 

El govern segueix preferint el ciment a la gent. Sense un canvi de model no podem impulsar polítiques progressistes i realment transformadores. I amb la preocupant paràlisi administrativa en la gestió, serveis i contractació, moltes partides acaben sent paper mullat i no s’executen.

 

El nostre desig per al 2024 és impulsar la transformació que l’Hospitalet necessita, treballant en cinc grans eixos: feina de qualitat i dinamització econòmica, habitatge, millora dels barris, educació i cultura, i espai verd.

 

Hem de posar la gent al centre amb polítiques valentes, perquè a l’Hospitalet puguem viure millor. Seguirem fent propostes per millorar l’Hospitalet des de l’oposició, per trobar conjuntament les millors solucions per a la gent de la ciutat.
Us desitgem unes bones festes, i que el 2024 fem junts l’Hospitalet que ens mereixem.

 

Jaume Graells
Portaveu municipal d’ERC+EUiA

Post a Comment

banner