OPINIÓ | Recuperem l’Hospitalet

OPINIÓ | Recuperem l’Hospitalet

Antoni GarciaAquests dos anys de mandat han estat marcats per la crisi sanitària de la Covid-19 que ha desencadenat una profunda crisi social i econòmica. Una triple crisi que ha posat de manifest que tenim un govern del PSC esgotat, sota sospita que és incapaç de fer front als reptes socials i econòmics que té aquesta ciutat.

 

L’Hospitalet s’ha afeblit. Un govern que ha cedit la planificació de la ciutat a les immobiliàries obviant les necessitats socials, la manca d’espai públic i de zones verdes.

 

Avui continuem patint un govern que governa d’esquena a la ciutadania, que blanqueja i tapa la corrupció i que continua confonent institució amb partit.

 

L’Hospitalet ha de tornar a recuperar la iniciativa, posar la institució al servei de la gent i treballar pel bé comú, per aquest motiu aquesta ciutat està obligada a definir un nou projecte basat en la transformació social, urbana i econòmica. El primer pas és clar i inajornable. Hem d’impulsar sense cap demora un pla social que garanteixi que aquesta crisi no la paguin un cop més els més vulnerables. Un pla de transformació que aposti per les polítiques al servei de les persones i que asseguri que d’aquesta crisi no en sortim amb més desigualtat.

 

Ens cal una nova agenda urbana verda per fer front a la crisi climàtica que patim i que promogui un nou model urbanístic al servei dels barris, per garantir el dret a l’habitatge i no de l’especulació. L’Hospitalet ha de ser un lloc per viure i per treballar, i per fer-ho possible ens cal apostar per l’economia de valor afegit, que ajudi a les pimes perquè generin ocupació de qualitat i riquesa. Necessitem obrir un nou cicle, un nou horitzó per guanyar una ciutat prospera, justa i de tothom.

 

Antoni Garcia

Portaveu municipal

Post a Comment

banner