ERC LH denuncia l’actuació negligent del govern municipal respecte el Pi de la Remunta

ERC LH denuncia l’actuació negligent del govern municipal respecte el Pi de la Remunta

Des d’ERC L’Hospitalet volem lamentar i denunciar l’actuació negligent del govern municipal respecte el Pi de la Remunta, que ha comportat la destrucció definitiva del que fins ara era l’arbre més antic de la ciutat.

 

“El Pi de la Remunta” tenia, segons estimacions, entre 175 i 200 anys d’edat, i va ser traslladat el 30 de gener de 2016, malgrat tots els informes en contra que alertaven del perill de mort si es feia el seu trasplantament del lloc original on va romandre des del segle XIX, a la banda muntanya de l’Avinguda Josep Tarradellas (tocant a Cornellà), en estar afectada la zona per l’ARE de La Remunta.

 

A començament d’aquest any l’Associació per la Defensa del Patrimoni de l’Hospitalet de Llobregat “Perseu” ja va denunciar la seva possible mort. Ara el govern municipal, després d’haver negat la mort del Pi de la Remunta i els riscos que alertaven tots els informes si es traslladava, ha procedit a la tala i destrucció de l’arbre.

 

Des d’ERC L’Hospitalet demanem explicacions i responsabilitats al govern municipal per haver actuat de manera poc transparent en la destrucció i desaparició Pi de la Remunta, i per haver actuat de manera negligent, fent cas omís als informes, anteposant els  interessos especulatius del seu model urbanístic a la conservació i defensa del patrimoni històric i natural de tota la ciutadania de l’Hospitalet.

 

Post a Comment

banner