OPINIÓ | Uns pressupostos insuficients

OPINIÓ | Uns pressupostos insuficients

Esquerra Republicana hem votat “no” a aquests pressupostos perquè la nostra ciutat es mereix més. També hem votat “no” a les ordenances municipals perquè el Govern municipal no compleix amb allò pactat amb Esquerra. Tot i que hem aconseguit rebaixar l’IBI al 2%, no s’ha creat la taxa a pisos buits ni la tarifació social.

 

El nostre compromís sempre ha estat fer d’oposició constructiva, i per això vam realitzar diverses propostes per tenir uns pressupostos més socials, però el PSC ha preferit aprovar-los gràcies als trànsfugues del PP.

 

Hem dit “no” a aquests pressupostos perquè s’han negat a destinar recursos per a la creació d’un parc municipal d’habitatge, no hi ha cap partida per millorar la zona industrial de la carretera del Mig, ni han augmentat els recursos per a les polítiques d’igualtat de gènere i contra la violència masclista. No incorporen cap partida per a la rehabilitació del patrimoni que s’està degradant, no destina recursos suficients a promoure la cultura catalana i disminueixen els recursos destinats al petit comerç.

 

Per tots aquests motius hem dit “no” als pressupostos municipals, que no ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.

 

Antoni Garcia
Portaveu municipal 

Post a Comment

banner