ERC+EUiA vol recuperar els Patis Oberts a l’Hospitalet, i millorar la seguretat als centres educatius i el seu entorn

Institut-escola Pere Lliscart

ERC+EUiA vol recuperar els Patis Oberts a l’Hospitalet, i millorar la seguretat als centres educatius i el seu entorn

La regidora Sílvia Casola ha reivindicat que l’Ajuntament torni a posar en marxa el projecte de Patis Oberts, que el govern municipal va suspendre durant la pandèmia i ha deixat aparcat, ampliant el nombre de centres i millorant la vigilància i la seguretat per evitar actes vandàlics

 

El grup municipal d’ERC+EUiA defensarà al Ple ordinari d’aquest mes d’abril una moció per recuperar i ampliar el projecte de Patis Oberts a l’Hospitalet. Aquesta iniciativa volia donar resposta a la demanda de més espais de joc i lleure, oferint una oferta d’oci alternatiu per a molts infants i joves de la ciutat, però amb la pandèmia va quedar en suspens. Des de llavors, el govern municipal del PSC no ha tingut cap voluntat de recuperar-ho. La regidora d’ERC+EUiA, Sílvia Casola, ha manifestat que “aquest és un servei essencial que ens permet guanyar nous espais, davant la limitació que patim a l’Hospitalet, i és incomprensible que un cop superada la pandèmia l’Ajuntament segueixi sense recuperar-ho”.

 

Casola ha explicat que “volem que aquest projecte s’ampliï a tots els barris i districtes, treballant amb les escoles, educadors de carrer i el teixit associatiu, i vagi acompanyat de mesures que millorin la vigilància i la seguretat als centres educatius”. En aquest sentit, la regidora republicana ha denunciat que “fa temps que les direccions reclamen a l’Ajuntament mesures per combatre el vandalisme i els actes incívics que s’hi troben, als centres escolars”, i ha afegit que “cal reforçar la vigilància i la seguretat, amb càmeres als patis, millorant la il·luminació i amb més presència policial”.

 

Des d’ERC+EUiA consideren que el projecte de Patis Oberts, ampliat i reforçat, és clau per combatre el vandalisme i la manca d’espai a la ciutat, “conquerint aquest espais, obrint-los i donant-los-hi un ús cívic”, ha dit Sílvia Casola.

Post a Comment

banner