OPINIÓ | Reimpulsem l’Hospitalet

OPINIÓ | Reimpulsem l’Hospitalet

Dia rere dia estem comprovant les conseqüències de la Covid-19 a les nostres vides. Constatem en la nostra pròpia pell la incertesa per la salut dels nostres familiars, amics i veïns i veïnes, així com el dolor per la pèrdua de vides humanes. Estem patint sens dubte la crisi sanitària i social més complicada d’aquest segle. La crisi de la Covid-19 ens mostra les febleses que tenim com a societat i el treball que hem de desenvolupar per enfortir l’estat del benestar perquè tots els ciutadans tinguin una vida digna.

 

En el darrer Ple vaig proposar un Pacte de Ciutat basat en tres eixos: una fiscalitat justa, un pacte de reactivació econòmica, i un pla de xoc social. Entre tots hem de ser capaços de transformar aquesta crisi en una oportunitat per donar resposta a les necessitats urgents del present, per reforçar el nostre estat del benestar, així com repensar el nostre model de ciutat per construir avui l’Hospitalet del demà i deixar de ser la ciutat low-cost de Barcelona.

 

L’Hospitalet és la seva gent, i la nostra preocupació ha de ser el benestar de tothom. Ara és l’hora de sumar esforços per superar definitivament aquesta crisi sanitària i construir una ciutat que estigui al servei de les persones, dels barris, de l’economia local, i no de l’especulació i el ciment. Reimpulsem l’Hospitalet per garantir tots els drets de totes les persones, a l’habitatge i al treball digne, a l’educació, a la sanitat; per promoure un model econòmic que creï ocupació de qualitat, i una agenda verda ambiciosa per fer front a la crisi del canvi climàtic. Fem una ciutat justa, dinàmica i habitable que no deixi ningú enrere.

Us animo a llegir, compartir i debatre les propostes per reimpulsar l’Hospitalet: noulh.cat/reimpulsem

 

Antoni Garcia
Portaveu republicà 

Post a Comment

banner