Opinió | Seguirem on sempre hem estat: al costat de la gent

Opinió | Seguirem on sempre hem estat: al costat de la gent

Els resultats d’aquest 12M són uns molt mals resultats. Mals resultats per a ERC, que malgrat tota la bona feina i l’impuls de polítiques progressistes, revertint les retallades, hem patit una important patacada. El missatge és clar: la ciutadania ens envia a l’oposició. Ens toca repensar-nos i reteixir confiances per tornar a construir. Ara, aquells que han fet oposició al Govern republicà i que han estat premiats a les urnes tenen l’obligació de dirigir aquesta nova etapa.

 

Són també mals resultats per al país. Creixement de la ultradreta i el feixisme al Parlament, amb banderes diferents, però que representen el mateix perill. Des de les esquerres hem de reflexionar profundament per trobar la manera de donar resposta als reptes i inquietuds de la gent. I haurem de treballar estratègicament per resistir i combatre el seu odi des de tots els fronts. No podem fer ni un pas enrere.

 

S’ha de fer autocrítica, sí, i assumir les responsabilitats que pertoquin, però el projecte republicà té més sentit que mai, un projecte sobiranista i progressista al servei de la ciutadania. El nostre agraïment a les 9.818 persones que ens han votat a l’Hospitalet, a totes les persones apoderades i la militància, que s’hi deixa la pell cada dia. Nosaltres seguirem treballant al costat de la gent d’aquesta ciutat, per construir una alternativa, a l’Hospitalet i a Catalunya.

No defallim ni ens rendirem.

 

 

Jaume Graells

Portaveu municipal

Post a Comment

banner