Esquerra Republicana dona suport a les reivindicacions dels restauradors de la ciutat i demana mesures urgents de suport per aquest sector i els comerços de l’Hospitalet per reactivar l’economia

Esquerra Republicana dona suport a les reivindicacions dels restauradors de la ciutat i demana mesures urgents de suport per aquest sector i els comerços de l’Hospitalet per reactivar l’economia

Els republicans volen que s’activin les solucions que els restauradors han reclamat al govern municipal, que segueix sense donar resposta a les seves demandes més de dues setmanes de reunir-s’hi amb ells

 

Esquerra Republicana ha reclamat a l’Ajuntament la posada en marxa de manera urgent d’un paquet de mesures de suport als restauradors i comerços de l’Hospitalet. Amb la finalització de l’estat d’alarma i l’inici de la represa, es fa necessari que des del consistori s’acompanyi i s’impulsi la recuperació i la reactivació econòmica de la ciutat.

 

En els darrers dies propietaris de bars i restaurants de l’Hospitalet s’han mobilitzat per denunciar el desemparament per part del govern de Núria Marin, amb aturades i fins i tot anunciat que, molts d’ells, es plantejaven renunciar a participar a les rutes de tapes i altres esdeveniments organitzats des de l’Ajuntament. Aquest sector denuncia que, malgrat haver mantingut alguna reunió amb el govern, encara no han obtingut cap resposta sobre les mesures que han fet arribar, com ajudes econòmiques, bonificacions fiscals o facilitats per la instal·lació de terrasses.

 

El portaveu republicà i cap de l’oposició, Antoni Garcia, ha assenyalat que “compartim plenament aquestes demandes perquè coincideixen amb el paquet de mesures que vam presentar ja fa més d’un mes”, en referència a les més de 100 propostes que els republicans han aportat per elaborar un pacte de ciutat per fer front als efectes de la Covid-19.

 

Antoni Garcia ha recordat que des d’Esquerra Republicana “hem reclamat noves bonificacions i ajudes en impostos i taxes, així com crear una partida econòmica a fons perdut o posar en marxa microcrèdits al 0% d’interès per a autònoms i petites i mitjanes empreses”. Els republicans també proposen, entre d’altres accions, campanyes de dinamització i d’impuls al comerç local, que inclogui el sector de la restauració.

 

Finalment Antoni Garcia ha manifestat que “necessitem donar solucions i escoltar un sector tan important per l’economia de l’Hospitalet com és el de la restauració”, i ha afegit que “no pot ser que el govern de Núria Marin, més de dues setmanes després de reunir-se amb els restauradors, continuï sense donar respostes ni activar cap de les mesures proposades; la nostra ciutat no s’ho mereix, cal que sumem i treballem tots per reimpulsar l’Hospitalet”.

Post a Comment

banner