Esquerra Republicana lamenta els incompliments de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb veïns i comerciants de Príncep de Bergara

Esquerra Republicana lamenta els incompliments de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb veïns i comerciants de Príncep de Bergara

El grup republicà torna a reclamar la instal·lació de jardineres per resoldre els problemes generats després de les obres d’urbanització del carrer per fer-lo de prioritat invertida, i qüestiona els plans de l’equip de govern per posar-hi càmeres.

 

Esquerra Republicana ha expressat la seva preocupació per la gestió del govern municipal després de les obres d’urbanització del carrer Príncep de Bergara per convertir aquesta via en una zona de prioritat invertida. Un canvi que la formació republicana defensa i comparteix perquè suposa una millora pel barri i els veïns i veïnes i comerciants del carrer, però que un any i mig després segueix sense resoldre els problemes de l’entorn del mercat del Centre.

 

Les obres, iniciades el 2018, implicaven la limitació de velocitat a 20 km/h, i eliminaven la línia d’aparcament amb l’ampliació de les voreres pels vianants per millorar l’accessibilitat i la pacificació del carrer, com s’ha fet en altres vies del barri del Centre. Però aquesta transformació, que havia de donar prioritat al vianant, ha acabat generat problemes amb l’aparcament de vehicles al llarg del carrer, incomplint la normativa i dificultant el pas.

 

Des del grup municipal d’Esquerra Republicana s’ha requerit repetidament al govern municipal mesures per resoldre els inconvenients i molèsties provocats als veïns i comerciants. Així, els republicans han reclamat la instal·lació de jardineres, una demanda dels mateixos veïns i veïnes i comerciants del carrer i a la que s’havia compromès el govern municipal però no s’ha executat. Però en comptes de complir amb allò acordat, l’equip de govern té la intenció d’instal·lar càmeres de videovigilància.

 

El portaveu republicà i cap de l’oposició Antoni Garcia ha lamentat que “el govern del PSC no ha actuat amb diligència amb la reforma del carrer Príncep de Bergara, i actua sense escoltar als veïns i veïnes ni consensuant una solució”, i ha afegit que “cal complir els acords i instal·lar de manera urgent les jardineres”.

 

En aquest sentit Antoni Garcia ha qüestionat la instal·lació de càmeres per considerar que “tot i que pot tenir sentit en altres vies, a Príncep de Bergara resulta innecessària” ja que per la seva tipologia no té un tràfic intens, i tal com ha assenyalat el regidor republicà, “amb elements dissuasius com les jardineres es resoldria l’ocupació actual de les voreres i els problemes que això genera”.

Post a Comment

banner